Tjänster – Cellulitbehandling

Kroppsbehandling

LPG – Historik

Lipomassage är en form av massage som behandlar kroppen 100% naturligt och som utvecklades i slutet av 1970-talet av Louis Paul Guitay i Frankrike. Guitay drabbades av brännskador till följd av en trafikolycka. Den ärrbildning som resulterade behandlades med terapeutisk massage 3-4 timmar per dag. Guitay tyckte den behandling han fick var undermålig och den manuella massagen var tidskrävande och dessutom varierade resultatet  beroende på den enskilde terapeutens skicklighet. Louis Paul Guitay var ingenjör och konstruerade den första maskinen för brännskade-behandling, vilket snabbt gjorde succé. Ganska snart upptäckte man vid behandlingarna att de hade fler medicinterapeutiska tillämpningar tex för reducering av ärr, före och efter operationer, behandling av ödem, fibromyalgi mm. Sedan dess har den stora expansionen för LPG runt om i världen framförallt varit inom skönhetsområdet för tex fettreducering, cellulitbehandlingar och uppstramning av hud. Idag används den patenterade metoden både för ansikts- och kroppsbehandlingar.

LPG är idag världsledande på naturliga maskinella skönhetsbehandlingar och den enda vetenskapligt bevisade metoden för behandling av celluliter. Över 200 000 LPG-behandlingar görs dagligen i de 110 länder. LPG är etablerade och över 12 miljoner kvinnor har blivit behandlade tills idag. Ett hundratal vetenskapliga studier har publicerats som bevisar metodens effektivitet inom olika områden.

Vi använder maskinen LPG alliance som är en mycket kompetent maskin för både kropps- och ansiktsbehandlingar. Unikt med maskinen är att munstyckena är motoriserade för både kropp-och ansiktstekniken vilket ger en effektivare och snabbare resultat för kunden! Alla behandlingar är skönt avslappnande och masserar vävnaden genom vacuumsug och de patenterade bearbetande unika LPG-munstyckena.

Vad gör LPG cellulitbehandlingen? 

Reducerar celluliter 

Ökar fettförbränningen

Gör så kallad ”apelsinskal-hud” slätare

Stramar upp huden

Formar och ger spänst 

Effekten är beroende av individuella förutsättningar, men resultatet ser man i regel tydligt efter 4-8 behandlingar med 35 minuter/behandling. För cellulitbehandling rekommenderas 10-18 behandlingar för bästa resultat. Resultatet bör därefter underhållas med 1-2 behandlingar per månad.


Boka tid online

%d bloggare gillar detta: