OBS; VIKTIG INFO!

OBS; Viktig information!

Hej,

För dig som är kund hos oss just nu:
Nu är det så att vår arbetstelefon olyckligtvis har gått sönder och vi kan inte slå på den för att komma åt alla våra kontakter. På grund av detta vet vi varken vem som ringer eller kan vi ringa tillbaka när vi lyssnar på ditt röstmeddelande. Därför skulle vi vara riktigt tacksamma om du kunde tala in ditt både ditt namn och mobilnummer i telefonsvararen, eller skicka ett mejl till oss med dina kontaktuppgifter som vi kan nå dig bäst på.

– Du som har en bokad tid mellan v. 37-38 vänligen hör av dig till oss så snabbt som möjligt, eftersom vi måste flytta fram din tid p.g.a. fortsatt renovering i den nya lokalen.

Vi ber om överseende för detta!

Med vänlig hälsning,
Sabina. G, KKE
Mob: 073-738 80 85
E-post: info@kkestetik.se