Light Legs Mist Spray; New spring 2015

Ny produkt inkommen!

Ny produkt inkommen!

Åtgärder:

  • Dränerar & Nyanserar
  • Ger en ökad cirkulation och välbefinnande

Applicering:

  • Spraya på huden uppåt med start från anklarna upp till benen. Den här sprayen ger en omedelbar lugnande effekt och tålig färskhet samt en cirkulationskomfort. En enkel produkt som behövs på både vintern och sommaren!

LPG Light legs Mist innehåller 5% Rhodofiltrat Palmaria, det vill säga rödalger extraktet. Det begränsar angiogenes och stimulerar kutans mikrocirkulation utan vasodilation, rodnad eller känsla av varm hud. Ger en omedelbart ökad mikrocirkulation med reglerad effektivitet som stabiliserar med tiden. Det är också känt för sin fluidiserande verkan och toning åtgärder för venösa väggar och kapillärer. Används också för sin decongeting och lugnande egenskaper.

Lpg Light legs Mist innehåller även 2% Phytotonine®: Tre vegetabiliskt aktiva ingredienser Arnica, cypress och Salomos sigill. Rik på flavonoider, saponosids och procyanidols, dessa anläggningar har egenskaper som liknar vitamin P.  Ökar ytliga mikrocirkulationen och förstärkande venösa väggar för att minska den tunga benkänslan.